Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Dvaja chlapci kradli všetko, na čo prišli

VRANOV NAD TOPĽOU – Mlieko na brade im utreli iba nedávno, a už pred nimi nebolo v rodnej obci nič isté. Dvaja chlapci (14, 15) brali všetko, na čo prišli. Nakradli za takmer 4000 eur.

Policajti vypátrali a obvinili dvoch mladíkov z obce Dlhé Klčovo, ktorí majú na svedomí niekoľko krádeží vlámaním v rodnej obci. V augustovú noc minulého roka prišli ku garáži jedného z rodinných domov. Po vylomení zámku z nej ukradli priamočiaru pílu, príklepovú vŕtačku, uhlovú brúsku a predlžovací kábel.

V novembri si zase podali miestny obecný úrad. Z jeho skladu odniesli štyri motorové strunové kosačky a motorovú pílu. Vlámali sa aj do požiarnej zbrojnice, ale hasičom nič neukradli, lebo tam asi ani nič nebolo.

Mladíci v krádežiach pokračovali aj tento rok. V januári poctili návštevou predajňu potravín. Vylomili zámky a odniesli cukrovinky, alkohol, cigarety, drogériu a finančnú hotovosť vo výške 100 eur.

Ako informoval Daniel Džobanik z prešovského krajského policajného riaditeľstva, oboch chlapcov už obvinili z krádeže a porušovania domovej slobody. Celkovú škodu vyčíslili na 3925,29 eur.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu