Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lúpež ako vo filme: Mám ťa pichnúť teraz?

KOŠICE – Za prepad, ktorý sa stal včera krátko po pravom poludní, by sa nemuseli hanbiť ani hollywoodskí scenáristi. To, čo oni vymyslia za počítačom, live „zahral“ 21 – ročný Samuel, ktorý prepadol o dva roky mladšiu ženu. A nie tak bežne, ako ostaní lupiči bez fantázie. Všetko gradovalo ako vo filme!

Mal však smolu. Po jeho „majstrovskom“ hereckom výkone ho čochvíľa policajti vypátrali. Aký retro film z prepadnutia sa teraz páchateľovi premieta v hlave?

Hlavný hrdina 21-ročný Samo z Bohdanoviec z okresu Košice-vidiek kráča o 12.40 hod. po Klimkovičovej ulici v Košiciach. Uprene pozoruje 19-ročnú ženu z Košickej Polianky. Keď nastane správny čas, priskočí k nej. Fyzicky ju napadne (tu musíme nechať miesto pre vašu fantáziu, naše policajné zdroje mlčia o tom, či ju nakopal, vyfackal alebo inak ublížil). Z pleca jej strhne kabelku a vyberie peňaženku. S výhražným zasyčaním vytiahne 50 eur. Asi čakal viac. Potom ženu a kabelku spoločne hodí na zem. Vytiahne nôž. So zvedavou otázkou: “Mám ťa zapichnúť teraz?“ sa s nožom približuje k ženinmu bruchu. Priloží ho tesne k telu. Napätie by sa dalo aj tým nožom krájať. Tvrdo pozrie do jej očí, nôž odloží do vrecka a odíde preč.

Toľko spomienky páchateľa. Naspäť k realite. Ako informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, žena utrpela ľahké zranenia. Obvineného Sama stíhajú na slobode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu