Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Opitý recividista dokopal policajtov!

NITRA - V hoteli Národný dom v Topoľčiankach sa nevedel spratať do kože až dvanásťkrát súdne trestaný muž. Keď ho policajti chceli legitimovať, začal ich sácať a párkrát si do nich aj kopol. Napokon ho spacifikovali. Avšak za útok na verejného činiteľa mu hrozí až osem rokov na miestach, ktoré tak dôverne pozná.

V pondelok okolo 13.00 hod. bol už tento 42-ročný muž opitý - ako sa niekedy na Slovensku patrí. To, že alkohol v žilách začínal vytláčať krv, mu dodalo odvahy. Najprv vystrájal, a keď zavolali na neho policajtov, ktorí ho chceli legitimovať, pustil sa do nich tak, že jeden z nich sa bude z jeho kopancov liečiť až 6 týždňov, druhý týždeň.

Recidivistu Michala z Hronských Kľačian policajti nakoniec spacifikovali a odpravili na ich oddelenie v Nitre. Tam sa odmietol podrobiť dychovej skúške na alkohol. Tak mu ho namerali až po šiestich hodinách, a mal ešte 2 promile alkoholu.

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa z Nitry Božena Bruchterová, môže zostať za mrežami od troch do ôsmych rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu