Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Mladíci si chceli prilepšiť akčnou lúpežou

MICHALOVCE - Akčnou lúpežou si chceli prilepšiť dvaja mladíci z Michaloviec. Doposiaľ trikrát trestaný 20-ročný Dávid a jeho iba štrnásťročný menovec vzali v Nacinej Vsi v Michalovskom okrese do svojho auta dvoch mladíkov vo veku 16 a18 rokov a chceli ich obrať o peniaze.

Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, Jozef a Dezider nastúpili do auta, aby posádke ukázali cestu. Pred Petrovcami nad Laborcom však auto zastavili a chlapcov vytiahli z auta. Keď zistili, že peniaze nemajú, mladšiemu ukradli mobil a zlatú retiazku, škody sa vyšplhali na 95 eur.

Obaja vyviazli bez zranení. Mladší z páchateľov má na svedomí aj ďalšiu krádež. Ešte vlani v decembri na Sobraneckej ceste v Michalovciach ukradol o tri roky staršiemu chlapcovi mobil a dve retiazky, čím mu spôsobil škodu za takmer 138 eur. Páchatelia skončili v policajnej cele s návrhom na vzatie do väzby. Staršiemu hrozí trest sedem až 12 rokov, v prípade jeho mladistvého spoločníka sa trestná sadzba znižuje na polovicu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu