Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Hrajte na Štedrý deň o viac ako 300 miliónov korún

(Zdroj: Profimedia)

Bratislava - Rekordný jackpot v druhom ťahu číselnej hry Loto presiahol hranicu 300 miliónov korún (takmer desať miliónov eur). Žiadny tipujúci ani dnes netrafil poltucet vyžrebovaných čísel, na Štedrý deň v stredu sa tak bude hrať o 301,48 milióna korún (viac ako desať miliónov eur). Vyplýva to z informácií národnej lotériovej spoločnosti Tipos, ktoré zverejnila na svojej internetovej stránke.

Rastúci jackpot v druhom ťahu Lota sa nepodarilo nikomu "rozbiť" od začiatku apríla. Na jeseň ho Tipos navýšil o mimoriadnu prémiu 100 miliónov korún (3,32 milióna eur).

V menej lukratívnom prvom ťahu sa dá najbližšie zbohatnúť o 18,14 milióna korún (zhruba 602.000 eur). Najväčšou výhrou v Lote dosiaľ zostáva 102,25 milióna korún (3,39 milióna eur), ktorá padla minulý rok v novembri.

Šťastný výherca podal víťazný tiket v Prešovskom kraji. Absolútne najvyššia výhra v histórii padla v marci 2007 pri losovaní hry Mega Millions v New Yorku. Dvaja šťastlivci si vtedy rozdelili čiastku 390 miliónov dolárov (v súčasnosti asi osem miliárd korún).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu