Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Polícia zisťuje totožnosť ženy, niekto ju zrazil a ušiel

bunda neznámej Zobraziť galériu (3)
bunda neznámej

NITRA – Polícia sa snaží zistiť totožnosť neznámej ženy, ktorú v piatok niekto v Tvrdošovciach zrazil a ušiel. Žena zraneniam na mieste podľahla.

K nehode došlo podľa polície okolo 19.20 hod. Obeťou je žena vo veku 40 až 50 rokov, silnejšej postavy, má tmavé hnedé až čierne vlasy – odfarbené na žltú až ryšavú farbu, hnedé oči a je bez chrupu. Mala na sebe hnedý kabát na povrchu z brúsenej kože do pása, oranžové tričko veľkosti L s nápisom CHECK, modré rifle, čierne zimné topánky - tzv. mamusky veľkosť 5.

Nebohá mala pri sebe autobusový cestovný lístok zakúpený v Prahe 12. decembra o 08.37 hod. na cestu Praha - Bratislava, vlakový spiatočný lístok zakúpený v Malackách 11. decembra - smer Malacky- Bratislava a späť, vlakový jednosmerný lístok zakúpený 12. decembra o 11.27 hod. v Šali do Trnovca nad Váhom a lístky zo stávkovej kancelárie Fortúna v Galante z 11. decembra.

Polícia vyzýva svedkov nehody, ktorí by vedeli poskytnúť informácie k totožnosti zrazenej ženy alebo k okolnostiam tejto nehody, aby tak urobili na známom telefónnom čísle 158. Informovala o tom nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu