Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Muža zo Zolnej hľadali desiatky policajtov, vrtuľník aj psovodi!

Nezvestný Jozef Suja
Nezvestný Jozef Suja (Zdroj: PZ SR)

BANSÁ BYSTRICA - V okolí obce Zolná (okr. Zvolen) bola dnes rozsiahla pátracia akcia. Policajti zo všetkých zložiek, vrátane mestských a železničných, hľadali 73-ročného muža.

Ten ešte v pondelok odišiel z domu s tým, že ide na prechádzku do lesa. Od tej doby nepodal o sebe žiadnu správu. Najbližší príbuzní ho začali hneď hľadať, neskôr požiadali o pomoc políciu. Desiatkam policajtov a dobrovoľníkov z obce pomáhal aj vrtuľník, psovodi z Banskej Bystrice, či špeciálne vycvičený záchranársky tím z Gabčíkova.

Syn nezvestného muža si situáciu nevie vysvetliť. Vylúčil možnosť, že by otec mohol zablúdiť. Kedysi totiž robil v lese pilčíka a prostredie veľmi dobre pozná. Hľadaný muž však mal problémy s krvným tlakom a po námahe sa mu ťažšie dýchalo. So sebou si nezobral žiadne jedlo, doklady ani finančnú hotovosť.

Keďže sa nezvestného muža doteraz nepodarilo vypátrať, polícia žiada o pomoc všetkých obyvateľov.

Popis osoby: nezvestný Jozef Suja je 170 cm vysoký, štíhlej postavy. Má oválnu tvár, šedo-zelené oči a šedivé, nakrátko ostrihané rovné vlasy.

Popis oblečenia: naposledy mal na sebe oblečené zelené, teplé, prešívané nohavice, šedú zateplenú vestu s kožušinou vo vnútri a na nohách mal obuté teplé, filcované gumáky. Na hlave mal ušianku tmavohnedej farby a so sebou aj bledomodrú montérkovú blúzu, ktorú si niesol v ruke.

Zvláštne znamenia a tetovania: na predlaktí pravej ruky mal tetovanie muža a ženy a na predlaktí ľavej ruky má srdce a okolo neho vetvičky (v srdci má písmená: AF 1954 1956).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu