Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Prepravca chce pomôcť pri vyšetrovaní nešťastia

KOŠICE – Vedenie spoločnosti Mostarko spol. s r.o., ktorej autobus v nedeľu ráno havaroval v Chorvátsku, vyjadrilo úprimnú sústrasť všetkým pozostalým a príbuzným obetí.

"V prípade potreby pomôžeme všetkým pozostalým ako aj krízovému štábu mesta Košíc. K príčine nehody sa zatiaľ nevieme vyjadriť, čakáme na výsledky šetrenia chorvátskych orgánov. V žiadnom prípade sa nechceme zbaviť zodpovednosti a budeme plne nápomocní pri vyšetrovaní tohto nešťastia,“ uvádza sa v dnešnom vyhlásení konateľa spoločnosti Mostarko Jána Mihalka.

Po prijatí správy o tragickej dopravnej nehode slovenského autobusu na diaľnici pri chorvátskom meste Gospič, pri ktorej zahynulo 14 cestujúcich, prevažne z Košíc, ponúkol pomoc rodinám pozostalých a ranených aj primátor Košíc František Knapík. "Táto tragédia ma hlboko zasiahla a súcítim so všetkými pozostalými a rovnako s tými, ktorí nehodu prežili a ešte stále sú psychicky otrasení. Všetkým pozostalým by som chcel vyjadriť hlbokú sústrasť nad touto nečakanou stratou. Sme s vami a vašimi rodinami,“ uviedol Knapík vo vyhlásení. Doložil, že mesto je pripravené poskytnúť potrebnú pomoc postihnutým.

V nedeľu ráno pri chorvátskom meste Gospič pri havárii autobusu zahynulo 14 cestujúcich, ďalších 26 zranených po ošetrení v Chorvátsku prepravil vládny špeciál do Košíc. Ďalší ťažko zranení ostali v nemocniciach v Chorvátsku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu