Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragédia na trati! Vlak zrazil človeka: Brutálny náraz neprežil

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

SABINOV - Po zrážke s osobným vlakom na železničnej trati Prešov - Lipany, medzi železničnou zastávkou Orkucany a železničnou zastávkou Sabinov prišiel v nedeľu (14. 4.) krátko pred polnocou o život 72-ročný muž. Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, rušňovodič zbadal muža v koľajisku, no napriek okamžitému použitiu výstražného zvukového znamenia i rýchločinnej brzdy už zrážke nedokázal zabrániť.

archívne video

V bratislavskom Ružinove došlo k zrážke auta s vlakom (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

"Obhliadajúci lekár konštatoval smrť následkom devastačných poranení nezlučiteľných so životom. Rušňovodič i vlakvedúci neboli pod vplyvom alkoholu," povedala Ligdayová. Doplnila, že v danej veci začali trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Polícia preveruje všetky okolnosti tragickej udalosti.

Ako povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Miroslava Knišová, na mieste udalosti zasahovali štyria hasiči zo Sabinova s jedným kusom hasičskej techniky. Osoby, ktoré sa v čase nehody nachádzali vo vlaku, neutrpeli žiadne zranenia.

Viac o téme: VlakúmrtieZrážkaSabinovMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu