Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

MIMORIADNE Pátranie: Videli ste nezvestnú Drahomíru? Pomôžte a okamžite kontaktujte políciu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky, Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave)

BRATISLAVA - Polícia vyhlásila pátranie po nezvestnej Drahomíre Domitrekovej z Bratislavy, V prípade, ak o stratenej osobe máte akékoľvek informácie, bezodkladne kontaktujte políciu.

aktualizované 27.3.2024 o 19:53 Polícia odvolala pátranie po 79-ročnej Drahomíre Domitrekovej z Bratislavy. Informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff. "Nakoľko pominuli dôvody pátrania po nezvestnej Drahomíre Domitrekovej, pátranie bolo odvolané," uviedol hovorca.

archívne video

Nočné pátranie po stratenom skialpinistovi v Západných Tatrách (Zdroj: hzs.sk)

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri  pátraní po  nezvestnej 79-ročnej Drahomíre Domitrekovej z Bratislavy. Menovaná bola naposledy videná dnes v ranných hodinách v mieste bydliska na Vajanského nábreží v Bratislave,  odvtedy o sebe nepodala žiadnu správu a miesto jej súčasného pohybu a pobytu je neznáme.

MIMORIADNE Pátranie: Videli ste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave)

Menovaná má viaceré zdravotné komplikácie, je v zlom zdravotnom stave. Žena má 79 rokov a je vysoká približne 160 cm. Je štíhlej postavy s hmotnosťou zhruba 55 kg, má modré oči a vlasy vo farbe špinavý blond- prešedivelé. Naposledy mala oblečený čierno-biely károvaný kabátik s kapucňou a svetlé rifle. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej osoby, nám oznámte na známom číslo polície 158,  osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB Polícia SR - Bratislavský kraj.

Nové farby polície a nové policajné autá
Zobraziť galériu (3)
Nové farby polície a nové policajné autá  (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

Viac o téme: PolíciaPátranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu