Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krvavá dráma v centre Bratislavy: Hádka medzi dvoma mužmi sa skončila útokom nožom!

V prípade mŕtvej ženy v Dúbravke začala polícia trestné stíhanie
V prípade mŕtvej ženy v Dúbravke začala polícia trestné stíhanie (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Polícia aj záchranári zasahovali vo štvrtok večer neďaleko námestia SNP v centre Bratislavy. Strhnúť sa tam mala hádka medzi dvomi mužmi, ktorá vyústila až do útoku nožom. Jeden z mužov druhého bodol do hrude, pričom len tesne minul srdce.

Informuje o tom TV Joj. Podľa svedkov incidentu sa z miesta ozýval hlasný krik. Na mieste zasahovala aj kriminálka, ktorá zaisťovala dôkazy. Záchranka muža s vážnym poranením odviezla do nemocnice.

Polícia začala trestné stíhanie pre útok nožom na Námestí SNP v Bratislave. Ten mal byť dôsledkom slovného konfliktu medzi dvomi mužmi. "Podľa doposiaľ zistených informácií slovný konflikt medzi dvoma mužmi vyústil až do napadnutia nožom. Policajným hliadkam sa krátko po incidente podarilo podozrivého muža zadržať," uviedla hovorkyňa s tým, že 32-ročného muža, ktorý bodol poškodeného v oblasti hrudníka, vypátrali v chatkovej oblasti v Petržalke.

Polícia následne začala trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví v súbehu s trestným činom výtržníctva.

Viac o téme: Bratislavaútok nožom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu