Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia opäť upozorňuje na uzavretie mosta nad diaľnicou D1 pred Bratislavou

Polícia upozorňuje vodičov na uzavretie mosta nad diaľnicou D1 pred Bratislavou
Polícia upozorňuje vodičov na uzavretie mosta nad diaľnicou D1 pred Bratislavou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Polícia opäť upozorňuje, že od utorka (12. 3.) bude uzavretý most nad diaľnicou D1, ktorý spája cestu I/61 (Ivanka pri Dunaji) s Čiernou Vodou, miestnou časťou Chorvátskeho Grobu z dôvodu jeho odstraňovania. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"Z uvedeného dôvodu opätovne upozorňujeme vodičov a občanov, že vjazd vozidiel a osôb na samotné teleso mosta nad diaľnicu D1 bude možný do uvedeného dátumu, následne bude vjazd a prejazd zakázaný príslušným dopravným značením," uviedol Szeiff.

archívne video

Kamión prerazil stredové zvodilá na diaľnici D1 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Polícia zároveň apeluje na občanov, aby dôsledne dodržiavali dopravné značenie, prípadne sa riadili pokynmi polície.

V sobotu 16. marca v čase od 22.00 h do nedele 17. marca 12.00 h úplne uzavrú diaľnicu D1 v úseku križovatky Bernolákovo (Triblavina) - križovatka Bratislava - Zlaté piesky. Dôvodom je demolácia, odstránenie mosta v úseku Čierna Voda cesta I/61 nad diaľnicou D1. Obchádzková trasa bude viesť cez križovatku Bratislava - Zlaté piesky (cesta I/61 - cesta II/127-križovatka Bernolákovo) a opačne.

Viac o téme: DopravaMostDiaľnicaUzavretiePolícia D1Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu