Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragická nehoda pri Trnave: Na priechode pre chodcov zrazilo 18-ročnú ženu! Zraneniam podľahla

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj)

ZVONČÍN - V nedeľu večer došlo v obci Zvončín pri Trnave k tragickej nehode. Auto tam na priechode pre chodcov zachytilo len 18-ročné dievča. Mladá žena, žiaľ, zraneniam podľahla.

Mladý vodič mal ísť na aute Honda CR-V smerom na Trnavu. Pri prejazde cez obec Zvončín mal, z doposiaľ nezistených príčin, pravou prednou časťou auta zachytiť chodkyňu. Tá v tom čase zľava prechádzala po priechode pre chodcov, pričom mala byť už takmer na jeho konci.

"Žena pri náraze utrpela vážne zranenia, ktorým žiaľ, aj napriek maximálnej snahe zasahujúcich záchranárov, na mieste podľahla," informuje trnavská polícia na sociálnej sieti. Policajti podrobili mladíka dychovej skúške, ktorá alkohol v jeho dychu nepotvrdila. Na mieste mu zadržali vodičský preukaz.

Tragická nehoda pri Trnave:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj)

Tragickú nehodu si prevzala trnavská vyšetrovateľka, ktorá začala vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania. Polícia k udalosti privolala aj znalca z odboru cestná doprava.

Viac o téme: NehodaZvončín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu