Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovská tragédia na železnici! Počas jazdy sa otvorili dvere na rýchliku, mladík pád neprežil: Hľadá sa svedkyňa

(Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA - Obrovská tragédia sa stala dnes ráno na železničnej trati pri Cíferi. Podľa doposiaľ dostupných informácií sa mali počas jazdy otvoriť dvere na rýchliku dôsledkom čoho vypadol na trať len 22-ročný mladík. Ten zraneniam, žiaľ, podľahol.

Len 22-ročný mladík cestoval dnes ráno v rýchliku, ktorý smeroval z Martina do Bratislavy. Krátko po tom, ako opustil Železničnú stanicu Trnava približne o 7:15 h ráno sa otvorili z doposiaľ presne nezisteným spôsobom na idúcom vlaku dvere a mladík vypadol na trať. 

"Žiaľ, pri páde utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Policajti sa prípadom začali ihneď zaoberať a vo veci začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Polícia preveruje všetky okolnosti ako aj to, či k otvoreniu dverí došlo z technických príčin, alebo úmyselným konaním osoby. Na miesto udalosti boli vyslaní aj policajti z tímu posttraumatickej intervencie, ktorí pomohli rodine obete pri zvládnutí tejto situácie," poznamenala na sociálnej sieti polícia.

Hľadajú svedkyňu

Celú túto tragédiu mala pritom vidieť očitá svedkyňa, ktorá to oznámila vlakvedúcej. Polícia po nej pátra. "Polícia žiada mladú svedkyňu, ktorá udalosť oznámila vlakvedúcej, prípadne ďalších svedkov, aby sa prihlásili na polícii a pomohli tak objasniť okolnosti tejto tragédie a poskytnúť odpovede nielen polícii, ale aj pozostalým," dodali muži zákona,

Ozvať sa môže na bezplatnom telefónnom čísle 158, priamo na Oddelení železničnej polície Trnava na čísle 096 110 2095, prípadne môže napísať súkromnú správu na náš FB Polícia SR - Trnavský kraj.

Viac o téme: TragédiaRýchlikŽelezničná traťTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu