Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Polícia pátra po dvoch osobách, Ladislavovi a Márii: Nevideli ste ich?

Polícia pátra
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

STAKČÍN -Humenská polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 53-ročnom Ladislavovi Paulikovi zo Stakčína v okrese Snina. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Je podozrivý zo spáchania viacerých trestných činov.

"Muž je nezvestný od februára 2020, kedy odišiel do Českej republiky, a odvtedy o sebe nepodal svojim blízkym žiadnu správu a ani sa s nikým nekontaktoval," priblížila. Nezvestný je podľa hovorkyne vysoký 185 centimetrov, štíhlej postavy. Doposiaľ vykonanými previerkami aj v rámci medzinárodnej spolupráce sa tohto hľadaného muža nepodarilo vypátrať.

archívne video

Nočné pátranie po stratenom skialpinistovi v Západných Tatrách (Zdroj: hzs.sk)

Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte nezvestného má verejnosť oznámiť na čísle 158, osobne na policajnom oddelení v Humennom alebo na sociálnej sieti polície.

Polícia vyhlásila pátranie aj po Márii Pobieckej z Bratislavy

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 54-ročnej Márii Pobieckej z Bratislavy. Žena odišla z domu 19. februára o 9.00 h a doposiaľ o sebe nedala vedieť. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Hovorkyňa priblížila, že nezvestná je 165 centimetrov vysoká, má 68 kilogramov a kratšie prešedivené vlasy. Oblečenú mala čiernu prešívanú bundu s kapucňou, tmavé nohavice, tmavé topánky a staroružovú pletenú čiapku.

Akékoľvek informácie k jej súčasnému pobytu a pohybu môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti polície.

Viac o téme: PátraniePolícia Trestné činyStakčínLadislav Paulik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu