Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUÁLNE Razií NAKA v Bratislave pribúda! Ozbrojené komando je opäť v akcii: Neďaleko Úradu vlády a prezidentského paláca

NAKA zasahuje v Bratislave na Račianskom Mýte. Zobraziť galériu (3)
NAKA zasahuje v Bratislave na Račianskom Mýte. (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

BRATISLAVA - V Bratislave v utorok vo veľkom zasahuje NAKA. Ozbrojené komando ráno obkľúčilo neďaleko Račianskeho mýta auto roznášajúce stravu. Pri akcii zadržali jedného muža. Ďalší zásah organizujú elitní policajti na Štefánikovej ulici neďaleko Úradu vlády a prezidentského paláca.

archívne video

NAKA zasahuje v prípade obchodovania s anabolikami (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Aktualizované 11:00

Prezídium Policajného zboru potvrdilo, že sa stále realizujú procesné úkony. "V tejto trestnej veci sú stále vykonávané procesné úkony s cieľom zdokumentovať páchanú trestnú činnosť a aj vzhľadom na to, že prípravné konanie je neverejné, nie je možné aktuálne poskytnúť bližšie informácie, aby nedošlo k zmareniu alebo sťaženiu vyšetrovania," uviedol hovorca Prezídia Policajného zboru Roman Hájek.

Aktualizované 10:30

NAKA aktuálne zasahuje aj na Štefánikovej ulici v Bratislave, kde mali podľa TV JOJ zadržať muža a ženu. Odstavili tam luxusné auto s bratislavským evidenčným číslom. Po približne hodine odviezli v putách muža a ženu. 

V centre Bratislavy zasahovali v utorok ráno elitní policajti Národnej kriminálnej agentúry (NAKA). Informáciu priniesol portál Startitup. V centre Bratislavy zasahovalo dvadsať policajtov aj so služobným psom. Muža okamžite spútali a dali ho do dodávky s majákom. Všetko nasvedčuje tomu, že ide o rozsiahlu akciu zameranú na drogy. Zásah podľa portálu paralyzoval dopravu v centre Bratislavy. Cestári hlásili približne dvadsaťminútové zdržanie.

NAKA zasahuje v Bratislave na Račianskom Mýte.
Zobraziť galériu (3)
NAKA zasahuje v Bratislave na Račianskom Mýte.  (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

Správu budeme aktualizovať...

Viac o téme: ZásahNAKABratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu