Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AUTENTICKÉ VIDEO NAKA opäť v akcii! Obvinila dve osoby z neoprávneného zaobchádzania s anabolikami

Polícia obvinila dvoch mužov, ktorí obchodovali s anabolikami. Zobraziť galériu (2)
Polícia obvinila dvoch mužov, ktorí obchodovali s anabolikami. (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - Národná kriminálna agentúra (NAKA) obvinila dve osoby z neoprávneného zaobchádzania s látkami s anabolickým alebo iným hormonálnym účinkom. Anaboliká si nechávali posielať poštou zo zahraničia. Informoval o tom hovorca Prezídia Policajného zboru Roman Hájek.

"Obvinení od začiatku roka 2023 až do 15. februára prostredníctvom poštových doručovateľských služieb zabezpečovali z Estónska a Litvy neoprávnený dovoz rôznych druhov látok s anabolickým alebo iným hormonálnym účinkom vo veľkom množstve," uviedol hovorca. Priblížil, že zásielky prechovávali a následne distribuovali koncovým užívateľom.

aktuálne video

NAKA zasahuje v prípade obchodovania s anabolikami (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)
V rámci akcie, ktorú NAKA urobila v súčinnosti s Kriminálnym úradom finančnej správy aj s ďalšími policajnými zložkami, zaistili aj finančné prostriedky vo výške 34-tisíc eur, približne 40-tisíc kusov anabolík alebo kryptopeňaženku s nezistenou výškou sumy.

Jedného z obvinených vzali do väzby. V prípade dokázania viny zo zločinu neoprávneného zaobchádzania s látkami s anabolickým alebo iným hormonálnym účinkom spáchaného formou spolupáchateľstva hrozí obvineným 12 rokov väzenia.

Viac o téme: ZásahPoštaObvineníZahraničieAnabolikáNAKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu