Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia tragédia na cestách: Vodička (†45) prešla do protismeru, vletela rovno do nákladiaku! Ani nesvietila

Zobraziť galériu (3)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Začiatok týždňa bol na našich cestách obzvlášť tragický. Po dvoch fatálnych nehodách v Trnavskom kraji došlo v pondelok v neskorých večerných hodinách k tragickej zrážke aj na ceste vedúcej z Prievidze do Bánovce nad Bebravou v Trenčianskom kraji. Vodička sa tam čelne zrazila s nákladiakom.

archívne video 

Hrozivé video z nehody na D1: Kamionista narazil do cestárskeho auta (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

K nehode došlo v pondelok krátko po 21:00 hod. na ceste I/9. "Podľa doteraz zisteného, vodička vozidla zn. Citroën jazdila v smere od Prievidze na Bánovce nad Bebravou. Pred križovatkou do obce Brezolupy z doposiaľ presne nezistených príčin prešla s neosvetleným vozidlom do protismeru, kde sa zrazila s oproti idúcim nákladným motorovým vozidlom," uviedla polícia. 

Ďalšia tragédia na cestách:
Zobraziť galériu (3)

Žiaľ, 45-ročná vodička utrpela na mieste zranenia nezlučiteľné so životom. 40-ročný vodič nákladného motorového vozidla nemal po dopravnej nehode žiadne zranenia. Jeho dychová skúška bola negatívna. U usmrtenej vodičky bude nariadená súdnolekárska pitva.

Ďalšia tragédia na cestách:
Zobraziť galériu (3)

"Na mieste bo prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy. Polícia na mieste vykonala obhliadku miesta činu a ďalšie prvotné procesné úkony. Vyšetrovateľ z Bánoviec nad Bebravou začal trestné stíhanie pre prečin Usmrtenie. Presné príčiny a okolnosti tejto tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania," dodala polícia. 

Viac o téme: NehodaČelná zrážkaBánovce nad Bebravou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu