Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mrazivé detaily tragickej nehody: Zahynul Patrik († 26) kvôli rýchlej jazde svojej partnerky?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

MIEROVO – Pondelková tragická nehoda neďaleko obce Mierovo skončila fatálne pre spolujazdca v osobnom aute Audi. Auto mala viesť jeho 20-ročná partnerka, pričom podľa svedkov išla údajne veľmi rýchlo a nebezpečne predbiehala.

Podľa polície išla 20-ročná vodička išla kratko pred 14:00 h smerom od obce Štvrtok na Ostrove na obec Lehnice. Neďaleko obce Mierovo mala však z doposiaľ nezistených príčin zísť vpravo mimo cestu. nasledoval náraz do stromu.

Mrazivé detaily tragickej nehody:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Po nehode zostal 26-ročný spolujazdec vo vozidle zakliesnený a vyslobodiť ho museli až privolaní hasiči. Mladý muž žiaľ pri nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodičke dali úpolicajti fúkať, výsledok bol negatívny. Presné príčiny a okolnosti nehody budú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Tragédii zrejme predchádzala rýchla jazda

Mrazivé detaily nehody opísala pod policajným príspevkom svedkyňa. "Išla minimálne 130 a predbehla tri autá. Išli sme oproti nej a brzdili sme a len pozerali kedy nás zrámuje z cesty. Keď sme zastavili a podávali pomoc ešte slečna kričala na pána čo tiež zastavil pomôcť, že ona má stavané auto na rýchlosť. Tak jej gratulujem a mladému chlapcovi a celej rodine prajem úprimnú sústrasť,“ napísala žena.

"Dvadsať metrov za križovatkou je povolená sedemdesiatka. Musela ísť rýchlo, ak by išla povolenou rýchlosťou, ten chlapec mohol žiť,“ zhodnotili prítomní svedkovia. 

Mrazivé detaily tragickej nehody:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

"Sme v šoku, oni mali začínajúci vzťah, je to pre nás nesmierne bolestivé. Patrik bol veľmi šikovný a dobrý chlapec. Pomáhal nám, ako len mohol,“ povedali pre cas.sk rodičia mladého muža.

"Upozorňujeme vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti. Aj v tomto prípade išlo o menej skúseného vodiča, a preto apelujeme najmä na mladých vodičov, aby zbytočne neriskovali, rýchlosť prispôsobili najmä svojim zručnostiam za volantom a jazdili zodpovedne a opatrne," uviedla polícia. 

Viac o téme: Polícia NehodaMierovo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu