Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

AKTUÁLNE Doprava v Bratislave je ochromená! Na frekventovanom ťahu sa prevrátil kamión

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Doprava v hlavnom meste je aktuálne ochromená. Dôvodom je prevrátené nákladné auto na jednom z najfrekventovanejších bratislavských mostov. Prejazd cez Prístavný most je obmedzený a v okolí sa už tvoria rozsiahle kolóny. Po rannom problémy s kamiónom v smere do Petržalky je aktuálne krátko popoludní obmedzenie aj v smere do Trnavy.

Aktualizované 13:05 Na bratislavskom Prístavnom moste v smere do Trnavy je aktuálne prejazdný ľavý jazdný pruh. Policajti tam odstraňujú prevrátený prívesný vozík za dodávkou. V úseku sa tvoria kolóny.

Polícia vyzýva vodičov, aby sa riadili jej pokynmi a využili alternatívne trasy, ak je to možné. Zároveň upozorňuje najmä vodičov nákladnej dopravy, ktorí nie sú plne naložení nákladom, aby z dôvodu silného vetra zvýšili svoju opatrnosť pri prejazde mostami a otvorenými úsekmi na diaľniciach.

Doobeda boli problémy v smere do Petržalky

Vodiči musia s obmedzením rátať v smere do Petržalky. "Z dôvodu odstraňovania prevráteného nákladného vozidla s prívesom na diaľnici D1 Prístavný most smer Petržalka je aktuálne blokovaný pravý jazdný pruh, premávka je vedená cez ľavý jazdný pruh s obmedzením. V danom úseku sa tvoria rozsiahle kolóny," uviedla polícia. Vodičov vyzýva, aby sa riadili pokynmi polície, a ak je to možné, aby využili alternatívne trasy.

archívne video 

Na Prístavnom moste opäť kolóny

"Upozorňujeme vodičov najmä nákladnej dopravy, ktorí nie sú plne naložení nákladom, aby z dôvodu silného vetra zvýšili svoju opatrnosť pri prejazde mostami a otvorenými úsekmi na diaľniciach," dodali. 

Viac o téme: NehodaDopravaMostZápchyPrístavný mostBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu