Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prekvapivá návšteva Borisa Kollára: Odišiel zo Slovenska a rozhodol sa pre tento radikálny krok!

(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA/ISTANBUL – Bývalý predseda parlamentu Boris Kollár sa aktuálne nachádza v najväčšom meste Turecka. Okrem dovolenky a relaxu s jednou z mamičiek, Laurou, zverejnil na svojej sociálnej sieti pravý dôvod svojho odchodu zo Slovenska.

Práve na spomínanej sociálnej sieti sa zdôveril so svojimi pocitmi z návštevy luxusnej kliniky, ktorá je vyhľadávaná najmä mužským osadenstvom s redším vlasovým porastom. Bývalý predseda parlamentu a podnikateľ sa pre tento radikálny krok rozhodol zrejme už pred nejakým časom. „Tak ja sa už dám nahovoriť asi na všetko...snáď to nebudem ľutovať, prvé pocity z kliniky sú úžasné, tak vám dám vedieť neskôr,“ napísal k priloženému videu.

Video pochádza priamo z čakárne luxusnej kliniky, kde mu personál vysvetľuje postup nastreľovania vlasov. Turecko je obľúbenou destináciou pre skrášľovacie procedúry a jednou z nich je práve transplantácia vlasov. Ide o chirurgický zákrok, a proces zahŕňa presun vlasových folikulov z oblasti so silným rastom vlasov do oblasti s oslabeným rastom. Výsledkom by mal byť obnovený rast vlasov na transplantovanej oblasti.

Viac o téme: TureckoIstanbulBoris KollárTransplantácia vlasov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu