Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bizarný prípad: Muž sa vyhrážal svojej matke zabitím, no políciu si na seba zavolal sám

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DOLNÁ SÚČA - Polícia obvinila 37-ročného muža z Dolnej Súče v okrese Trenčín z prečinu nebezpečného vyhrážania. Muž sa vyhrážal svojej 62-ročnej matke zabitím, policajnú hliadku si na seba zavolal sám. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková.

"Obvinený sa pod vplyvom alkoholu na adrese svojho bydliska vyhrážal zabitím svojej matke v stave silnej agresie, ktorú spôsobilo neposkytnutie finančných prostriedkov na alkohol," uviedla Krajčíková.

archívne video

Agresívny muž (39) sa vyhrážal žene: Policajtom na bábike ukazoval, ako ich poreže (Zdroj: Polícia ČR)

Muž si podľa nej následne zobral kuchynský nôž, ktorý zapichol do podlahy starého opusteného domu, kam sa neskôr presunul a jeho matka tam prišla za ním. "Po tomto si obvinený zavolal hliadku polície, ktorej sa priznal, že chcel matku napadnúť nožom. Hliadka polície ho v zmysle zákona obmedzila na osobnej slobode a umiestnila v cele policajného zaistenia," doplnila.

Poverený príslušník Policajného zboru z Nemšovej spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby, o ktorom bude rozhodovať súd. "V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," dodala Krajčíková.

Viac o téme: MatkaZabitieVyhrážaniePolícia Dolná Súča
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu