Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Politici bilancujú celý uplynulý rok: Priania do nového roku, prvý bol Andrej Danko s dôležitou radou do života!

K novoročným vinšom sa pridal aj Andrej Danko
K novoročným vinšom sa pridal aj Andrej Danko (Zdroj: Instagram/Andrej Danko )

BRATISLAVA – Ako to už býva zvykom, posledný deň starého roka býva tým dňom, v ktorom analyzujeme pracovné aj osobné úspechy. Inak tomu nie je ani u politikov. Niektorí sa rozhodli pre novoročné vinše, iní zvolili spomienkové video, alebo fotografie, v ktorých sa vrátili k udalostiam roku 2023.

Medzi prvými vinšujúcimi bol Andrej Danko, ktorý poprial Slovákom šťastný Nový rok spolu s dôležitou radou do budúcna. Rok 2023 nebol podľa jeho slov ľahký, ale kto chce vyhrať, nesmie prehrať.

Na rok 2023 si zaspomínala aj prezidentka Zuzana Čaputová, pre ktorú to bol posledný kompletný rok vo funkcii prezidentky. V roku 2024 ju už nahradí ďalší kandidát. Vo videu sa objavil aj český prezident Petr Pavel ale aj občania Slovenskej republiky. Práve tieto stretnutia si prezidentka obzvlášť rada pripomína.

Pre spomienkové video sa rozhodol aj Peter Pellegrini, ktorý na sociálnej sieti zverejnil video s najemotívnejšími zážitkami. Spomenul mimoriadny príspevok pre dôchodcov pred Vianocami ale aj trinásty dôchodok. Nezabudol ani na malé firmy a zamestnávateľov, ktorí zamestnávajú ľudí v regiónoch.

Za skvelý rok poďakoval aj Michal Šimečka z Progresívneho Slovenska. Na jeho videu sa objavili spomienky z volieb, rodinné spomienky, verejné akcie ale aj nedávne protesty v uliciach.

Politička Vladimíra Marcinková (Ledecká) zvolila príspevok na sociálnej sieti, kde zhrnula svoje politické úspechy roku 2023 vrátane novely zákona na garanciu práva na sprievod dieťaťa počas hospitalizácie ako aj iné zmeny pre pracujúcich rodičov malých detí alebo mladé mamičky.

Roman Mikulec poprial na sociálnej sieti šťastný Nový rok s pripomienkou, aby ho ľudia oslávili najmä bezpečne.

Tomáš Drucker poprial všetkým pekný záver roka.

Úspešný rok 2024 želá aj ministerka kultúry Martina Šimkovičová, ktorá popriala v novoročnom vinši veľa zdravia a spokojnosti a do medziľudských vzťahov viac „človečiny“.

Viac o téme: PoliticiSilvesterNový rokOslavy Nového roka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu