Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Auto dostalo šmyk a narazilo do zábradlia pri obchodnom centre

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KOŠICE - K nebezpečne vyzerajúcej dopravnej nehode došlo vo štvrtok (21. 12.) pri obchodnom centre na Námestí Osloboditeľov v Košiciach. Podľa doterajších zistení polície 26-ročný vodič s autom zn. Audi dostal šmyk a narazil do zábradlia na vyvýšenom ostrovčeku.

Vozidlo smerovalo od Štúrovej na Palackého ulicu, pričom vodič "pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky a aktuálnym poveternostným podmienkam". Do zábradlia narazil najprv prednou a následne aj pravou a zadnou časťou auta. Kamene z ostrovčeka sa pritom odrazili do sklenených výplní na budove obchodného centra.

archívne video

Dopravná nehoda na zjazde D3 medzi Žilinou a Strážovom (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

"Vodiča policajti počas dokumentovania dopravnej nehody podrobili dychovej skúške, tá prítomnosť alkoholu v jeho dychu nepotvrdila. Našťastie, k žiadnym zraneniam osôb pri dopravnej nehode nedošlo," uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Vodičovi na mieste uložili blokovú pokutu. "Všetky ďalšie okolnosti vzniku dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodala Ivanová.

Viac o téme: Dopravná nehodaPolícia Auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu