Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Máme tu prvý predvolebný BIZÁR: Kandidát roka, ktorý má rád ľahké ženy, miluje alkohol a zruší covid!

Peter Kuťka sa stáva prezidentským kandidátom. Zobraziť galériu (4)
Peter Kuťka sa stáva prezidentským kandidátom. (Zdroj: Instagram.com/Peter.Kutka)

BRATISLAVA - Prezidentské voľby sa blížia a zdá sa, že na bizarných adeptov do prezidentského úradu ani nasledujúci rok nebude núdza. Kým v minulosti to boli bývalí ministri, youtuber a iní kandidáti, teraz do hry vstupuje človek, ktorý sa chváli láskou k alkoholu, ľahkým ženám a najradšej by zrušil covid. Ide o Petra Kuťku, ktorý už rozbehol kampaň cez svoju netradičnú webovú stránku, na ktorej sú samé skvosty.

archívne video

Prezident by mal upokojovať a motivovať, povedala po voľbe Pekarová Adamová (Zdroj: TASR/Barbora Vizváryová)

Už popis samotného kandidáta na webe vyznieva, akoby išlo len o karikatúru istej časti obyvateľstva, no aj stávkové kancelárie už samotného Kuťku zaradili medzi relevantných politických súťažiacich o prezidentské kreslo. "Volám sa Peter Kuťka, som narodený 1.1.1979 (44 rokov). Mám stredoškolské vzdelanie a školu života. Celý život som pracoval ako normálny človek s veľmi podpriemerným platom. Momentálne som na úrade práce. Školu mám dokončenú stredné odborné učilište s maturitou," píše sa na webe kandidáta.

Máme tu prvý predvolebný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: prezidentkutka.sk)

Ľahké ženy a alkohol ... a vyhratý zápas v MMA

"Netajím sa tým, že mám rád alkohol. Väčšinu života som obľuboval ľahké ženy, ale teraz hľadám pravú lásku a asi som ju aj našiel. Mám za sebou zápas v MMA, ktorý som vyhral v prvom kole. Som úprimný a celý život hovorím pravdu, celé moje súkromie nájdete na instagrame," pochválil sa Kuťka, pričom pohľad na jeho fotky na spomínanej sociálnej sieti sú za hranicou nevkusu. Na jednej z nich má kandidát na hlave ženské nohavičky.

Máme tu prvý predvolebný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram.com/Peter.Kutka)

Fakty a sľuby, z ktorých stoja vlasy dupkom

Stránka však nekončí len pri bizarnom popise osobnosti Petra Kuťku. Samotný kandidát si totiž dáva záležať aj na desiatich osobnostných faktoch, pričom ich dopĺňa aj o desať sľubov. Medzi inými je tam aj vítanie návštev so slivovicou, ale nie s chlebom a soľou, zrušenie covidu, obmedzenie alkoholu či zadováženie si práčky.

Máme tu prvý predvolebný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: prezidentkutka.sk)

Viac o téme: Prezidentský kandidátBizárPrezidentské voľby 2024Peter Kuťka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu