Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tragické pondelkové ráno na slovenských cestách! Auto zrazilo chodca: Nemal šancu prežiť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA - Tragická dopravná nehoda sa podľa našich informácií stala dnes skoro ráno. Auto v Nitre vrazilo do chodca. Ten brutálnu nehodu neprežil.

Brutálna tragédia sa stala dnes skoro ráno na ceste I/64 v Nitre v časti Horné Lúky. Podľa našich informácií malo auto zraziť chodca. Ten nehodu, žiaľ, neprežil. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. 

Archívne video: Nehoda na Košickej ulici v Bratislave

Nehoda na Košickej ulici v Bratislave (Zdroj: Topky/ Maarty)

Informáciu pre topky.sk potvrdila aj hovorkyňa polície v Nitrianskom samosprávnom kraji. "Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k zrážke medzi vozidlom Škoda Octavia a chodcom, ktorý prechádzal cez cestu mimo priechod pre chodcov. Pri dopravnej nehode 56 ročný chodec utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Policajti 43 ročného vodiča podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom," poznamenala.

Tragické pondelkové ráno na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Ako ďalej dodala, "okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania nitrianskej dopravnej polície." Polícia upozorňuje všetkých chodcov, aby pri predchádzaní cez cestu použili priechod pre chodcov, nadchod alebo podchod. Taktriež aby sa vždy presvedčili, či sa dá na druhú stranu prejsť bezpečne.

Viac o téme: NehodaChodec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu