Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

MIMORIADNE Detaily brutálneho útoku v Šali! Útočil 23-ročný muž: Dobodaní rodičia sú v nemocnici, brata zabil

K útoku došlo v bytovom dome na Hollého ulici. Zobraziť galériu (3)
K útoku došlo v bytovom dome na Hollého ulici. (Zdroj: Facebook/Msú Šaľa)

BRATISLAVA/ŠAĽA - Po násilnom útoku v bytovom dome v Šali sú dvaja mŕtvi a dvaja zranení ľudia. Na sociálnej sieti o tom informuje Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR.

archívne video 

Muž útočil nožom vo francúzskom Annecy (Zdroj: Twitter)

 

Aktualizované 11:48 Policajti odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre aktuálne vykonávajú potrebné úkony v súvislosti s prípadom obzvlášť závažného zločinu vraždy. V súvislosti s rodinnou tragédiou v Šali to potvrdila Jana Šinková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Aktualizované 9:55 V prípade útoku v Šali išlo o rodinnú drámu. Syn zaútočil nožom na svojich rodičov a brata, následne vyskočil z okna bytu. Rodičia skončili s poranením hrudníka v nemocnici. Brat útočníka i samotný 23-ročný útočník svojim zraneniam podľahli. Podľa mestskej polície v Šali išlo o slušnú rodinu, s ktorou polícia doposiaľ nikdy nemala problém. Bytový dom, v ktorom rodina žila, sa nachádza v šalianskej mestskej časti Veča.

Pôvodne sa hovorilo o troch mŕtvych 

Záchranári na mieste incidentu vykonávali resuscitáciu. "Záchranári u dvoch osôb konštatovali exitus. Dve ďalšie osoby boli po prvotnom ošetrení transportované do nemocníc s bodným poranením hrudníka," uviedli. Pôvodne mali byť obete až tri. 

 

ŠAĽA: Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo na základe hovoru na tiesňovú linku...

Posted by Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR on Sunday, November 26, 2023

MIMORIADNE Detaily brutálneho útoku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Msú Šaľa)

Nitrianska krajská polícia uviedla, že oznámenie o tragickej udalosti v Šali Veči prijali asi o 05.26 hod. "Momentálne na mieste prebieha obhliadka miesta činu a vykonávajú sa neodkladné a neopakovateľné procesné úkony, preto nie je možné v tejto chvíli poskytnúť bližšie informácie," priblížili muži zákona. 

 

AKTUÁLNE: TRAGICKÁ UDALOSŤ V ŠALI Polícia v Šali prijala dnes 27.11.2023 asi o 05.26 hod. oznámenie o tragickej...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Sunday, November 26, 2023

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok, ktorý sa aktuálne nachádza na summite V4 v Maďarsku, povedal, že na miesto činu smeruje krajský výjazd, ktorý ho bude informovať o ďalšom postupe. "Polícia urobí všetko pre to, aby sa tento hrôzostrašný čin objasnil," dodal. 

 

ZOBUDILI SME SA DO TRAGICKÉHO RÁNA Dnes ma na summite V4 v Maďarsku zastihla správa o tragédii v bytovom dome v Šali,...

Posted by Matúš Šutaj Eštok on Sunday, November 26, 2023

 

 

Viac o téme: ObeteSmrťútok ŠaľaNásilie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu