Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Šimkovičovej dcéra jednou z hlavných postáv muzikálu Bedári: Taraba prišiel aj s rodinou, ministerka sa vyparádila!

Na predstavení muzikálu Bedári sa objavila aj Martina Šimkovičová, jej dcéra hrá jednu z hlavných postáv Zobraziť galériu (7)
Na predstavení muzikálu Bedári sa objavila aj Martina Šimkovičová, jej dcéra hrá jednu z hlavných postáv (Zdroj: Topky/ Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Včerajší 14. ročník Noci otvorených divadiel priniesol aj muziká Bedári. Predstavenie najvychýrenejšieho muzikálu všetkých čias mali tentokrát deti a teenageri zadarmo. Nenechali si ho ujsť ani minister životného prostredia Tomáš Taraba a ministerka kultúry Martina Šimkovičová.

Oslavy výročia Nežnej revolúcie v Prahe (Zdroj: TASR/Barbora Vizváryová)

14.ročník kultúrnej akcie Noci divadiel bol tentokrát iný. V sobotu 18. novembra sa konala autogramiáda hercov hlavných postáv muzikálu Bedári. Prvých sto fanúšikov si dokonca odnieslo podpísané bulletiny k inscenácii. Medzi slávnymi hercami slovenskej a českej muzikálovej scény, ktorí sú súčasťou románovej predlohy Victora Huga, je aj dcéra Martiny Šimkovičovej. Tá hrá dokonca jednu z hlavných postáv, malú Cosettu.

Riaditeľka Novej scény Ingrid Fašiangová a dirigent Peter Valentovič spolu s ministerkou kultúry Martinou Šimkovičovou
Zobraziť galériu (7)
Riaditeľka Novej scény Ingrid Fašiangová a dirigent Peter Valentovič spolu s ministerkou kultúry Martinou Šimkovičovou  (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Martina Šimkovičová na derniére muzikálu Bedári
Zobraziť galériu (7)
Martina Šimkovičová na derniére muzikálu Bedári  (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Na dcérinom predstavení sa objavila aj ministerka kultúry v luxusnom čiernom kostýme. Predstavenie si nenechal ujsť ani minister životného prostredia Tomáš Taraba, ktorý prišiel s celou rodinou. Obaja sa zvítali s riaditeľkou divadla Nová scéna, Ingrid Fašiangovou. Po predstavení sa uskutočnila autogramiáda hercov, kde nechýbala ani Sofia Šimkovičová.

Viac o téme: Martina ŠimkovičováBedáriTomáš Taraba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu