Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Slovenský influencer skončil za mrežami: Obchod s drogami! Vyfasovať môže 15 rokov

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj, Halien)

MICHALOVCE - Košickí policajti približne pred týždňom informovali o tom, že sa im podarilo stopnúť biznis s kokaínom a extázou. Obvinený bol 25-ročný muž z Michaloviec, a to z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Ako sa ukázalo, ide o známu tvár.

archívne video

Dlhoročnému dílerovi heroínu dali bratislavskí policajti ráznu stopku (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Obvineným mužom má byť slovenský streamer a niekdajší hráč Fortnitu známy pod prezývkou Halien, civilným menom Ján. Informuje o tom Korzár. Policajti na prípade pracovali niekoľko mesiacov. V polovici októbra nakoniec pri domovej prehliadke v jednom z košických bytov zaistili viaceré podozrivé látky a iné veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou a osobu podozrivú z drogovej trestnej činnosti zadržali.

 

VÝBORNÁ PRÁCA KOŠICKÝCH POLICAJTOV V BOJI PROTI DROGÁM! STOPLI BIZNIS S KOKAÍNOM A EXTÁZOU 💪 Príslušníkom odboru...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Tuesday, October 24, 2023

„Podľa predbežných výsledkov z kriminalistického laboratória bola potvrdená prítomnosť kokaínu v množstve, ktoré zodpovedá minimálne 669 bežným jednotlivým dávkam drogy a extázy v množstve, ktoré zodpovedá minimálne 250 bežným jednotlivým dávkam drogy,“ uviedli.

Slovenský influencer skončil za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Halien)

Mladému influencerovi v prípade dokázania viny hrozí za obzvlášť závažnú drogovú trestnú činnosť trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. Podnet na jeho väzobné stíhanie, ktorý vyšetrovateľ predložil prokurátorovi, sudca akceptoval. Obvinený muž je stíhaný väzobne.

Viac o téme: Polícia DrogyHalien
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu