Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Našich nominantov šikanujú médiá, rozzúrený Danko bráni Huliaka: Za jeho výroky ho navštívila NAKA!

Andrej Danko Zobraziť galériu (2)
Andrej Danko (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Podľa predsedu Slovenskej národnej strany sú nominanti na vládne posty pod útokom slovenských médií, tvrdí, že sú šikanovaní. Jedného z poslancov, ktorý cez brány parlamentu prešiel práve na kandidátke SNS mala v pondelok čakať nečakaná návšteva. Rudolf Huliak vypovedal na Národnej kriminálnej agentúre (NAKA) v súvislosti s útokom na LGBTI+ ľudí.

archívne video

Smer, Hlas a SNS podpísali koaličnú zmluvu: Už je známe prerozdelenie rezortov (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Rudolf Huliak sa na rozdiel od ďalších poslancov SNS nezúčastnil ani podpisu koaličnej dohody. „Skoro doteraz som bol vypočúvaný NAKA. Vyplynulo to z relácie, kde som sa ako jeden zo 150 kandidátov vyjadril ku komunite LGBT a na základe toho môjho videa niekto na mňa anonymne poslal NAKA,“ informoval.

Našich nominantov šikanujú médiá,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Ten mimo iného šíril nenávistné statusy voči ochranárom, klimatickým aktivistom či LGBTI+ ľuďom. Spoločnosť šokovali aj jeho výroky o tom, ako by po vymenovaní do postu šiel odprosiť ruského despotu Putina za všetko, čo sme napáchali. Z úst novozvoleného poslanca však vyšli aj extrémy, ako narážky na obesenie či rozprášenie mŕtvol v mori.

Huliaka vypočúvala NAKA

Zvoleného poslanca za SNS Rudolfa Huliaka vypočúvala v pondelok Národná kriminálna agentúra (NAKA) v súvislosti s jeho vyjadreniami o LGBTI komunite. Informoval o tom na sociálnej sieti. "Na základe toho môjho videa niekto anonymne na mňa poslal NAKA," skonštatoval Huliak vo videu. Dvaja príslušníci polície boli podľa neho poverení špeciálnou prokuratúrou. Ocenil ich triezvy prístup. Pre výsluch podľa svojich slov nestihol podpis koaličnej dohody.

Viac o téme: SNSAndrej DankoKoalíciaKoaličné rokovania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu