Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Krčmová hádka vyvrcholila drámou: Muž strieľal do druhého pred očami svojho osemročného syna

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto

NOVÉ ZÁMKY - V sobotu večer to v Nových Zámkoch vyzeralo ako na Divokom západe. Najprv si vypili, potom sa pohádali a nakoniec prišlo k streľbe. Svedkom bolo aj dieťa, ktoré zobral jeden z nich do krčmy.

archívne video

Požiar bývalej školy v Nových Zámkoch

Incident sa odohral popoludní na Ulici Nábrežná pred pohostinstvom, kde 33-ročný Martin B.  postrelil 48-ročného Petra H.

Predtým sedeli spolu v krčme, kde prišlo nimi k hádke. Mladší z mužov, ktorý tam bol aj so synom, vytiahol nožík. Poškodený mu ho vyrazil z ruky, následne mladší z dvojice odišiel so slovami, že sa ešte uvidia. Zakrátko sa vrátil so vzduchovou pištoľou a na Petra H. začal opakovane strieľať. Podľa lekárskej správy Fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch mu spôsobil otvorené rany čela, tváre, krku i chrbta, z ktorých sa bude liečiť zhruba týždeň. Na všetko sa pozeral vystrašený osemročný chlapec.

Polícia krátko po čine podozrivého zadržala a aktuálne s ním vykonáva procesné úkony. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva. V zmysle trestného zákona hrozí za trestný čin ublíženia na zdraví trest odňatia slobody na štyri až 10 rokov.
 

Viac o téme: StreľbaNové Zámky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu