Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Incident vo vlaku z Bratislavy: Chlapík pohoršoval cestujúcu! Polícia zverejnila jeho FOTO

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BRATISLAVA – Kde mal ruku a čo ňou robil? Polícia má na stole ďalší prípad sexuálneho uspokojovania sa na verejnosti. K tomu malo vraj dôjsť vo vlaku v smere z Bratislavy do Komárna. Jedna z cestujúcich totiž kontaktovala políciu prostredníctvom emailu. Počas jazdy vlakom sa mala stať svedkyňou nevhodného správania sa neznámeho muža.

Polícia už udalosť preveruje. „Neznámy muž na seba upozornil tým, že mal mať ruku schovanú pod oblečením v dolnej časti tela. Jej pohybmi mal u oznamovateľky navodiť dojem, že sa počas jazdy sexuálne uspokojuje,“ uviedlo. Cestujúci mal podľa nich z vlaku vystúpiť na Železničnej stanici v Dunajskej Strede.

 

NEVINNE VYZERAJÚCI CHLAPÍK MAL POHYBMI RUKY POHORŠIŤ CESTUJÚCU Políciu kontaktovala prostredníctvom emailu jedna z...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Thursday, October 12, 2023

„Polícia má k dispozícii kamerový záznam, podľa ktorého by malo ísť o tohto muža, ktorého totožnosť zatiaľ nie je polícii známa. Jeho konanie, ktoré malo vzbudiť verejné pohoršenie, naďalej preverujeme,“ dodala polícia. Ak ste muža na fotke spoznali, kontaktujte ich na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo im napíšte súkromnú správu na náš FB Polícia SR – Trnavský kraj.

Viac o téme: VlakMasturbáciaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu