Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sulík po týždni odopierania si: Vylúčil niektoré nápoje aj jedlo! Dostavili sa prvé výsledky, ukázal váhu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA – Voľby sú za nami, no vypýtali si svoju daň. Svoje by o tom vedeli hovoriť hlavne mnohí politici. Otvorene s témou nedávno vyrukoval líder SaS Richard Sulík, ktorý opísal nie veľmi zdravý režim, v akom fungoval a aj následky, ktoré to so sebou prinieslo. Po voľbách sa preto rozhodol k radikálnemu kroku. Ukazuje sa, že ten už začína prinášať prvé výsledky.

archívne video 

Richard Sulík si skúša tatrovku pred volebnou centrálou SaS (Zdroj: Topky/Maarty )

Sulík o temnej stránke každej kampane prehovoril prvýkrát presne pred týždňom – je ňou priberanie. Váha mu ukázala cez 100 kilogramov. „Kebab, pizza a hotdog sú základom jedálnička. Ale teraz stačilo, nastupuje tvrdý režim - 1. žiaden redbull, 2. žiaden alc., 3. behať, 4. cvičiť a 5. uhlohydráty najneskôr na obed,“ uviedol pred týždňom a týmto krédom sa začal aj riadiť.

Sulík po týždni odopierania
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Richard Sulík)

Zdá sa, že zatiaľ sa mu darí. Behom týždňa „zhodil“ 2,8 kilogramu. „Podľa očakávania sa moje telo zbavilo vody, ktorú zadržiavalo, teraz to bude náročnejšie, no kilečko by sa mohlo zozbierať,“ myslí si Sulík. Režim vrak poctivo dodržiava. „Žiaden redbull ani cola, uhlohydráty prakticky žiadne, bol som štyrikrát cvičiť (po dlhej dobe) a dva krát chodiť. Alkohol tiež žiaden až na jednu výnimku,“ prezradil. Zverejnil aj fotku váhy a chce tak robiť každý pondelok.

Viac o téme: StravaChudnutieŽivotný štýlRichard Sulík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu