Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Otrasný prípad z Rimavskej Soboty: Eriku sa pokúsili znásilniť tínedžeri! Najmladší bol dokonca susedin syn

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

RIMAVSKÁ SOBOTA - Otrasný prípad sa stal v osade v Rimavskej Sobote. Keď 25-ročná Erika oddychovala vo svojom skromnom príbytku, tak sa ju pokúsili znásilniť. Vysvitlo, že páchateľmi bolo tínedžeri.

Len 14, 15 a 16-ročných tínedžerov vyšetrujú z pokusu o znásilnenie 25-ročnej Eriky. Chlapci sa k nej v noci okolo pol jedenástej prikradli, keď ležala vo svojom príbytku. Chytili ju za ruky a nohy a stiahli ju na zem. O incidente informuje portál noviny.sk. "Chytili ma pod krk, zapchali mi ústa," opísala pre portál poškodená Erika.

Tvrdila, že sa bránila, no aj tak jej stiahli nohavice a spodnú bielizeň a pokúsili sa o sexuálny styk. Ani jednému sa to však nepodarilo. Nakoniec sa vyslobodila a začala kričať. Tínedžeru vtedy ušli. Videla ich suseda, ako skákali cez plot. Neskôr zistili, že išlo o chlapcov z rovnakej osady a ten najmladší bol dokonca jej syn.

Krajský súd v Bratislave poslal do väzby obvineného záchranára (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

"Vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote obvinil zo zločinu znásilnenia v štádiu pokusu a z prečinu porušovania domovej slobody 3 mladistvé osoby. Sú stíhaní na slobode," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová. Obvinení chlapci tvrdia, že oni nič neurobili. Všetci zúčastnení, aj poškodená Erika, boli pod vplyvom alkoholu. Dokonca aj jej druh, ktorý zaspal na dvore.

Viac o téme: OsadaZnásilneniePolícia Tínedžeri
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu