Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrôzostrašný prípad na východe Slovenska: Hlavnú úlohu hral opäť alkohol, muž dobil svoju mladšiu priateľku!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KOŠICE - Zo zločinu ublíženia na zdraví spáchaného závažnejším spôsobom konania polícia obvinila 54-ročného muža z Košíc. Ten podľa doterajšieho vyšetrovania pred pár dňami surovo fyzicky napadol svoju 24-ročnú priateľku v rodinnom dome, kde spolu žili v jednej z obcí v okrese Košice-okolie. Informovala o tom v piatok košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Brutálnemu útoku podľa polície predchádzala slovná hádka a "asistoval" aj alkohol. "Obvinený muž svoju priateľku udieral do rôznych častí tela, a to takou intenzitou, že mladú ženu odhodilo až do vedľajšej miestnosti a narazila do dverí vedúcich do špajze. Podľa predbežnej lekárskej správy mladá žena pri útoku utrpela ťažké zranenia a je hospitalizovaná v nemocnici," uviedla hovorkyňa. 

archívne video Premiér Ódor odsudzuje domáce násilie v akejkoľvek forme a voči hocikomu

Premiér Ódor odsudzuje domáce násilie v akejkoľvek forme a voči hocikomu (Zdroj: TASR/Jakub Popelka)

Muž putoval do cely predbežného zaistenia

Polícia podľa jej slov ihneď, ako sa o skutku dozvedela, podozrivého muža obmedzila na osobnej slobode a ten putoval do cely policajného zaistenia. Miesto udalosti polícia dôkladne zadokumentovala a zaistila stopy, ktoré už skúmajú experti.

Hrôzostrašný prípad na východe
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

Vyšetrovateľ predložil prokurátorovi podnet na vzatie obvineného do väzby, ktorý sudca akceptoval. "Obvinenému mužovi za tento zločin spáchaný surovým spôsobom a na chránenej osobe po dokázaní viny hrozí až 12 rokov vo väzení. Stíhaný je väzobne," konštatovala Mésarová. Vzhľadom na citlivosť prípadu polícia neuvádza konkrétny názov obce, kde k udalosti došlo.

Viac o téme: NásiliePolícia Košice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu