Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pri zrážke auta s motocyklom v Brzotíne sa ťažko zranili dve osoby

Dve osoby sa ťažko zranili.
Dve osoby sa ťažko zranili. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

BRZOTÍN - Pri dopravnej nehode na ceste I/16 v obci Brzotín v okrese Rožňava, ku ktorej došlo v utorok (18. 7.) vo večerných hodinách, sa ťažko zranili dvaja občania Maďarska. Pri jazde na motorke im na križovatke nedal prednosť mladý vodič v osobnom aute. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

"Podľa doterajších zistení polície 18-ročný vodič z okresu Rožňava viedol osobné motorové vozidlo po Gemerskej ulici z obce Brzotín v smere ku križovatke s cestou I/16, kde pri prejazde križovatkou mal porušiť pravidlá cestnej premávky tým, že nedal prednosť v jazde motocyklu prichádzajúcemu po hlavnej ceste, v smere od mesta Rožňava na obec Plešivec, následkom čoho došlo k nárazu motocykla do zadnej časti osobného vozidla," priblížila Mésarová. 

 

DVE ŤAŽKÉ ZRANENIA PRI DOPRAVNEJ NEHODE V ROŽŇAVSKOM OKRESE Včera večer došlo v katastri obce Brzotín v rožňavskom...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Tuesday, July 18, 2023

Vodič motocykla i jeho spolujazdkyňa utrpeli pri zrážke ťažké zranenia, cesta bola po nehode uzavretá a dopravu riadili policajti. Dychové skúšky na prítomnosť alkoholu boli u oboch vodičov negatívne. Polícia v súvislosti s nehodou začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. Presná príčina vzniku dopravnej nehody a miera zavinenia jej účastníkov je predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaMotocykelPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu