Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Policajti vypátrali muža vykrádajúceho karavan, zadržali aj spolujazdca

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

VRÁBLE - Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Vrábľoch v okrese Nitra vypátrali muža, ktorý prehľadával cudzí karavan. Spolu s ním zadržali aj ďalšieho podozrivého muža, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Do karavanu sa pri miestnom kostole vlámal 42-ročný muž z Kalnej nad Hronom. Majiteľ karavanu ho vyrušil, mužovi sa však podarilo ujsť. Policajti prepátrali okolie a na parkovisku obchodného domu spozorovali osobu, ktorá sedela vo vozidle na sedadle vodiča. Vo vozidle boli ďalšie tri osoby, muži vo veku 17, 29 a 28 rokov. Najmladší z nich pri kontrole policajtom povedal, že má pri sebe zatavenú striekačku s bielou kryštalickou látkou, údajne pervitínom a sklenú fajku. Pri sebe mal aj väčší obnos peňazí, ktoré vraj ukradol deň predtým z osobného auta.

 

TOMU SA POVIE SMOLA. 42 ROČNÝ MUŽ PREHĽADÁVAL CUDZÍ KARAVAN, VYRUŠIL HO MAJITEĽ A TAK UŠIEL. KEĎ HO POLICAJTI ZADRŽALI...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Friday, July 7, 2023

Mladík následne dobrovoľne vydal bankovky v hodnote 1075 eur, 50 zlotých a 1500 forintov. Peniaze patrili Rumunke, ktorá na jarmoku predávala tovar. V noci sa rozhodla prespať v aute, pričom si pootvorila okno na strane spolujazdca. Tam mala odloženú tašku s hotovosťou 1500 eur. Policajti 17-ročnému mladíkovi obmedzili osobnú slobodu z dôvodu vykonávania ďalších procesných úkonov. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť v súbehu s prečinom krádeže.

Viac o téme: KaravanPolícia Vráble
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu