Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia zadržala agresívneho muža: Expartnerke sa vyhrážal smrťou! Porušil aj zákaz priblíženia sa

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TRENČÍN - Trenčiansky policajný vyšetrovateľ obvinil 34-ročného muža z prečinov nebezpečného elektronického obťažovania, nebezpečného vyhrážania a marenia výkonu úradného rozhodnutia. Smrťou sa vyhrážal svojej bývalej partnerke a porušil súdny zákaz priblížiť sa k nej. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Súd mužovi trestným rozkazom zakázal ženu kontaktovať a nemohol sa k nej priblížiť na vzdialenosť menšiu ako päť metrov. Muž zákaz nerešpektoval. "Ženu opakovane kontaktoval. Žiadal od nej, aby sa k nemu nasťahovala, vyhrážal sa jej, že inak už neuvidí svojho syna. Poškodená sa k mužovi nasťahovala. Odvtedy jej pravidelne telefonoval prostredníctvom mobilnej aplikácie a posielal SMS správy," priblížila hovorkyňa s tým, že žene sa mal smrťou vyhrážať aj počas spoločnej cesty autom. 

 

S ÚTOKMI PRESTAL AŽ POTOM, KEĎ MU 6 ROČNÝ SYN POVEDAL, ŽE SI PRE NEHO PRÍDU POLICAJTI ➡️Vyšetrovateľ z Trenčína obvinil...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Thursday, July 6, 2023

Poškodená požiadala o pomoc políciu. Policajti mužovi obmedzili osobnú slobodu a umiestnili ho v cele policajného zaistenia. Zároveň prokurátorovi podali podnet na väzobné stíhanie obvineného. O ďalšom osude obvineného rozhodne v najbližších hodinách súd.

archívne video Muža, ktorý sa mal vyhrážať Čaputovej a Naďovi, vyviedli v putách

Muža, ktorý sa mal vyhrážať Čaputovej a Naďovi, vyviedli v putách (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Viac o téme: MužCelaAgresiaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu