Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zatváranie do skladu či strkanie rúk do záchodov! Mamičky opísali hororové metódy učiteliek v ďalších škôlkach

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TREBIŠOV - Zdá sa, že nielen v škôlke pri Trebišove majú učiteľky zvláštne výchovné metódy. Deti tam podľa opisu jednej z mamičiek zatvárali do tmavého skladu, do ktorého im dali vedro pre prípad, že by potrebovali vykonať potrebu alebo im prišlo nevoľno. V iných škôlkach sa vraj dejú ešte horšie veci.

V jednej materskej škole na východnom Slovensku používajú učiteľky šokujúce "výchovné" metódy. Rodičia prišli s obvineniami, že keď ich deti v škôlke neposlúchajú, učiteľky ich zatvárajú do tmavého skladu. Riaditeľka tieto obvinenia odmieta, no deti vraj majú traumatické následky.

Matka štvorročného chlapca si zhruba pred mesiacom všimla zmeny v jeho správaní. "Začal byť nervózny, keď mal ísť do tmy, alebo keď mal ísť spať, zrazu chcel veľké svetlo a aby sme pri ňom boli, kým nezaspí. Keď sa v noci budil, s plačom, že pri ňom nie sme. Úplne zmenil svoje správanie. A nám nedávalo zmysel, prečo," uviedla. Jej svedectvo priniesol portál tvnoviny, ktorému sa ozvali aj ďalšie mamičky z iných škôlok. 

Ruky do záchoda

Jedna z mamičiek opísala, ako sa potom, čo sa dozvedela o zverstvách, ktoré robili jej synovi, zrútila. "My sme dali syna na polroka do škôlky. Robili mu zle tie učiteľky, že ho ťahajú za ruky, za nohy, za uši. Nechávajú decká, nech sa mu smejú. Búchali mu po bruchu knihami. Keď nechcel spať, nechali ho v prievane nahého," povedala portálu počas telefonátu jedna diváčka. Keď s tým konfrontovala riaditeľku, tá jej povedala, že nemá dôkazy.

archívne video

Polícia upozorňuje: Násilie nie je len fyzické týranie (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

Ďalšia mamička hovorila o tom, ako v ich materskej škôlke sama riaditeľka strkala "neposlušným" deťom ruky do záchoda a spláchla. Ďalšia zase uvádza, že riaditeľka si na mobil nahráva dieťa, ktoré vyprovokujú a dieťa plače a prosí, aby prestala. "Malých škôlkarov, keď plakali ráno za rodičmi alebo neskôr počas času v škôlke, zatvárali učiteľky na WC a zhasli svetlo. Definovali to ako trest," hovorí ďalšia zo žien.

Viac o téme: DetiŠkôlkaHororUčiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu