Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Muž, ktorý sa podpálil v areáli gymnázia, bojoval o život: Z nemocnice prišla smutná správa!

(Zdroj: Topky.sk)

PREŠOV - Hrozný incident sa odohral v stredu v areáli prešovského gymnázia na Mudroňovej ulici. Na miesto vyrazili hasiči, záchranári a dokonca aj záchranársky vrtuľník. Zaživa tam totiž horel muž.

V stredu ráno prijali hasiči hlásenie o požiari osoby v areáli gymnázia v Prešove na Mudroňovej ulici. Podľa hasičov sa muža podarilo uhasiť ešte pred ich príchodom."Zasahujúci hasiči poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc a zabezpečili miesto pristátia vrtuľníka VZZS, ktorá si následne zranenú osobu prevzala do svojej starostlivosti," uviedla Miroslava Knišová z Krajského riaditeľstva HaZZ v Prešove.  

Muž utrpel početné popáleniny, no žil a bol pri vedomí. Záchranársky vrtuľník ho previezol na Košickú kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie v Šaci. Portál uvádza, že nejde o študenta gymnázia, ale o muža vo veku približne vo veku 20 až 25 rokov. 

archívne video

Muž sa mal zapáliť v centre Bratislavy

Vo štvrtok popoludní však prišla z nemocnice smutná správa. Aj napriek enormnej snahe zdravotníkov, bol mužov stav natoľko vážny, že svoj boj o život prehral. "Pacient, ktorý bol včera vrtuľníkom leteckej záchrannej služby prevezený s ťažkými popáleninami a v bezprostrednom ohrození života na Kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie Nemocnice AGEL Košice-Šaca, napriek enormnej snahe celého lekárskeho tímu, dnes na poludnie, bohužiaľ, svojim zraneniam podľahol. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť," informovala hovorkyňa nemocnice Jarmila Ševčíková.

Viac o téme: MužGymnáziumPodpálenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu