Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bratislavská polícia pripravuje v súvislosti s nedeľným koncertom bezpečnostné opatrenia

(Zdroj: Topky - Ramon Leško)

BRATISLAVA - Bratislavská polícia pripravuje v súvislosti s nedeľným koncertom skupiny Depeche Mode bezpečnostné opatrenia. Koncert sa uskutoční na národnom futbalovom štadióne v hlavnom meste. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"Jeho cieľom bude ochrana života, zdravia a majetku občanov, zabezpečenie bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky najmä v blízkosti miesta konania sa koncertu," priblížil Szeiff. Bezpečnostné opatrenia pripravujú bratislavskí policajti v súčinnosti s mestskou políciou. "Policajti poriadkových jednotiek budú počas priebehu bezpečnostného opatrenia situáciu monitorovať a podľa jej vývoja budú pripravení reagovať operatívne," povedal Szeiff. Doplnil, že o prípadných konkrétnych dopravných obmedzeniach budú včas informovať.

 

INFORMÁCIA K BEZPEČNOSTNÝM OPATRENIAM SÚVISIACIM S DNEŠNÝM KONCERTOM SKUPINY DEPECHE MODE ✅️Krajské riaditeľstvo...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Sunday, May 28, 2023

Po skončení podujatia predpokladajú policajti hromadný odchod účastníkov a vznik dopravných obmedzení na Bajkalskej ulici. "Touto cestou občanov zároveň žiadame, aby rešpektovali prípadné pokyny a výzvy polície a boli ohľaduplní voči ostatným občanom," podotkol Szeiff.

V Bratislave po nedeľnom koncerte posilnia niektoré linky MHD

V Bratislave po nedeľnom koncerte Depeche Mode posilnia niektoré linky mestskej hromadnej dopravy (MHD). Záložné vozidlá budú pripravené približne od 22.30 h. Dopravný podnik Bratislava (DPB) o tom informuje na webe. "Linka 3 v smere Komisárky vykoná posilovú dopravu po skončení koncertu podľa pokynov dopravného dispečingu zo zastávky Depo Jurajov dvor cez Vazovovu na konečnú Komisárky," informuje podnik. Posilnené budú aj linky 4 a 9 v smere zastávky Depo Jurajov dvor. "Posilovú dopravu vykonajú dojazdové spoje s odchodom zo zastávky Trnavské mýto v čase od 22.30 h. Po obslúžení zastávky Zlaté piesky spoje pokračujú do Depa Jurajov dvor ako služobná jazda," doplnil DPB.

Viac o téme: Bezpečnostné opatreniaPolícia BratislavaDepeche Mode
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu