Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Detaily otrasnej smrti muža pri Bernolákove: Najskôr hádka, potom...Neuveriteľné, čo obvinený urobil s telom

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BERNOLÁKOVO – Podrobnosti konca života muža, z ktorých mrazí. Všetko začalo koncom marca tohto roka, kedy bolo v katastri obce Bernolákovo nájdené telo muža. O koho ide, sa v tom čase ešte nevedelo. Ohliadajúci lekár nevedel povedať ani presnú príčinu smrti, keďže na tele sa nenachádzali žiadne viditeľné zranenia. To sa však zmenilo, kriminalistom sa totiž podarilo otrasný nález objasniť. Z detailov naskakujú zimomriavky.

Telo muža objavil náhodný okoloidúci v lesnom poraste v blízkosti vodného toku rieky Malý Dunaj. Na miesto ihneď vyrazili hliadky Policajného zboru, ktoré miesto nálezu zabezpečili. Ohliadajúci lekár sa však na mieste nevedel vyjadriť k presnej príčiny smrti. Na tele sa nenachádzali žiadne viditeľné zranenia, nariadená preto bola preto súdna pitva za účelom zistenia presnej príčiny smrti muža.

Archívne video: Muž je obvinený z vraždy, v pátraní pomáhali svedkovia

Muž je obvinený z vraždy, v pátraní pomáhali svedkovia (Zdroj: Policie České republiky)

Dnes polícia oznámila, že podozrivý už je v ich rukách. „Vyšetrovanie v tomto prípade intenzívne pokračovalo a po vykonaní potrebných úkonov a zabezpečení dostatočných dôkazov, vzniesol vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Senci v tejto súvislosti obvinenie zo zločinu zabitia 31-ročnému Jozefovi P. z okresu Senec,“ uviedli.

 

SENECKÍ KRIMINALISTI OBJASNILI NÁLEZ TELA MUŽA V KATASTRI OBCE BERNOLÁKOVO 👉Koncom mesiaca Marec 2023 začal...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Saturday, April 29, 2023

Známe sú aj detaily činu. „Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie mal obvinený muž dňa 17.02.2023, po predchádzajúcom verbálnom konflikte fyzicky napadnúť 41-ročného muža do oblasti tváre. V dôsledku toho muž padol na zem a stratil vedomie,“ prezradila polícia. Obvinený s ním mal začal triasť, až kým nenabral vedomie a po krátkej chvíli obaja muži odišli na prechádzku k povodiu Malého Dunaja. Tu však poškodený stratil vedomie a spadol do rieky. Obvinený ho položil do jamy, vyzliekol a z miesta odišiel. Tým to však nekončilo. Nasledujúci deň sa totiž na miesto vrátil a 41-ročného muža, ktorý už nejavil známky života premiestnil do inej jamy v lesnom poraste. Tam telo muža zahrabal.

„Vykonanou pitvou tela muža bolo zistené, že jeho smrť nastala v dôsledku vnútro lebečných poranení, spôsobených úrazom hlavy. Koncom tohto týždňa policajti kriminálnej polície Jozefa zadržali a po vykonaní potrebných úkonov umiestnili do cely policajného zaistenia. Zo strany vyšetrovateľa bol spracovaný aj podnet k jeho väzobnému stíhaniu. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí obvinenému mužovi za toto konanie v zmysle zákona trest odňatia slobody na tri roky až osem rokov,“ dodala polícia.

Viac o téme: SmrťVyšetrovaniePolícia Bernolákovo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu