Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brutálne VIDEO rybárov, ktorí týrali labuť aj kapra: Už im ide po krku polícia, ľudia s nimi nemajú zľutovanie!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

BRATISLAVA - Video, ktoré už pár dní koluje po sociálnych sieťach, určite nie je vhodné pre ľudí s citlivou povahou. To, čo predvádza partia rybárov, sa vymyká zdravému rozumu. Čas si krátia drastickým ubližovaním bezbranným zvieratám. Polícia zverejnila video ich besnenia a žiadala o pomoc pri identifikácii tyranov, no neskôr ho stiahla.

Správanie, aké partia rybárov na videu predviedla, sa nedá označiť inak, ako otrasné a neľudské. Na ich rozjarenú náladu doplatila labuť a kapor, ktorého sa im podarilo uloviť. Polícia zverejnila video na sociálnej sieti. Vyzvala ľudí, aby jej pomohli a ak aktérov ohavností spoznali, informovali ju. O nejaký čas video policajti stiahli. "Pôvodný status sa dostal k viac ako 200 000 z vás. Všetky údaje sme odstúpili enviropolícii. Len čo to bude možné, budeme vás informovať," píše polícia v statuse.

 

ĎAKUJEME ZA VŠETKY INFORMÁCIE K VIDEU S LABUŤOU A RYBOU 🙏

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Saturday, April 15, 2023

Video naozaj nie je vhodné pre citlivé osoby a ľudí, ktorí neznesú pohľad na týranie zvierat. Labuť, ktorú vylákali z vody a chytili, nútia piť pivo a potom jeden z "hrdinov" predstiera s ňou pohlavný styk. Vystrašenú ju pustia so smiechom do vody. Z kapra, ktorého drží ďalší v ruke, si urobili loptu. "Armando Diego Maradona za Neaoopl proti Washingtonu Capitals. Najväčšia strela bude teraz," vyhlásil za burácajúceho smiechu a kapra silou odkopol. Kam dopadol, nevedno.

VIDEO nevhodné pre citlivé povahy: Rybári týrajú labuť a kapra

Drastické video rybárov, ktorí týrajú labuť a kapra (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj, Topky/Vlado Anjel)

"Môžeme potvrdiť, že totožnosť osoby na videu je nám známa a rovnako je zrejmé, že zverejnené konanie je v rozpore s viacerými právnymi predpismi. V súčasnosti preverujeme všetky relevantné skutočnosti týkajúce sa tohto videa," informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru SR Denisa Bárdyová. Verejnosti ďakujeme sa pomoc, dodala.

Viac o téme: LabuťTýranieKaporRybáriPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu