Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na internátoch zavládol strach: Varovanie pred úchylom, má ísť o známu firmu! Vec už rieši polícia

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Facebook)

BRATISLAVA – Študenti sú v pozore. Pod oknami jedných z najznámejších internátov v hlavnom meste sa potuloval mladý muž, ktorého správanie obyvateľov internátov poriadne znepokojilo. Vec nahlásili SBS a tá ihneď kontaktovala políciu.

 

Video: Video z rekonštrukcie vraždy študentky na bratislavskom internáte

Video z rekonštrukcie vraždy študentky na bratislavskom internáte (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Oznam o tom, že v okolí internátov v Mlynskej doline sa pohybuje podozrivý mladý muž, sa objavil pred niekoľkými dňami na sociálnej sieti, v skupine venovanej práve študentom žijúcim v Slávičom údolí. Incident, ktorý anonymne prispievateľ opísal, sa mal stať ešte 23. marca zhruba hodinu pred polnocou. Pod oknom mali vidieť stáť mladého muža vo veku približne 25 rokov, ktorý tvrdil, že tam  niečo hľadá. „Stál tam cca 10-15 minút, možno aj dlhšie. Kým sme to zistili. Chodil popod všetky okná na bloku C a keď išlo auto alebo niekto okolo, tak sa skryl pod schody,“ zaznelo v príspevku. Študenti vec nenechali len tak a privolali SBS, ktorá muža chytila a nahlásila na políciu. Podľa študentov má ísť vraj o známu firmu. "Dávajte si (hlavne baby), prosím pozor,“ upozornil autor.

Na internátoch zavládol strach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Vecou sa už zaoberá aj polícia. „V súvislosti s Vami uvedeným prípadom policajti OR PZ Bratislava IV predmetnú vec evidujú a vykonávajú v nej potrebné úkony pre ďalšie rozhodnutie v tejto veci,“ uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková. „Vzhľadom na citlivosť prípadu nebudeme poskytovať bližšie informácie, aby nebolo ohrozené prípadne zmarené celé vyšetrovanie,“ dodala.

O celej veci vie aj Univerzita Komenského, ktorej študenti v Mlynskej doline bývajú. „O uvedenom incidente vieme. Študentky sa obrátili na SOS linku, na základe čoho vrátna služba študentských domovov ihneď zasiahla. Všetky dostupné informácie sme komunikovali s políciou, ktorá prípad ďalej vyšetruje. Zverejňovanie ďalších informácií by mohlo mariť vyšetrovanie, preto prípad ďalej nebudeme komentovať,“ uviedla hovorkyňa školy Lenka Miller.

Viac o téme: ŠtudentiInternátPolícia Mlynská dolinaUniverzita Komenského v Bratislave
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu