Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

AKTUÁLNE Miloslava, ktorý si za pár rastlín marihuany odsedel za mrežami vyše 900 dní, prepustil súd z väzby

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimags.com)

BRATISLAVA - Pestovateľ konope Miloslav Weizer bol vo väzbe od septembra 2020 a odsedel si 918 dní. Advokátska kancelária Ribár&Partners informovala, že súd ho prepustil z väzby.

O prepustenie žiadal 62-ročný farmár Miloslav už pred vyše mesiacom, sudca Okresného súdu Trnava to však zamietol. Muž bol neprávoplatne odsúdený na 16 rokov za mrežami. Ako informuje refresher.sk, aj keď sa po prepustení z väzby dostal na slobodu, trestné stíhanie naďalej trvá. Zostáva stíhaný na slobode.

Podľa príspevku, ktorý na sociálnej sieti zdieľala advokátska kancelária,  kroky muža po prepustení viedli do stajne. 

 

PÁN WEIZER BOL PREPUSTENÝ NA SLOBODU!🙌 Dnes po neuveriteľných 918 dňoch bol pán Weizer prepustený na slobodu. Všetkých...

Posted by Ribár&Partners on Tuesday, March 28, 2023

Za mreže ho dostalo 11 rastlín konope

Miloslav sa za mreže dostal po tom, ako uňho kriminálna polícia našla jedenásť rastlín konope. V troch z nich namerali mierne prekročenie tolerovanej hranice THC. Pred políciou aj na súde tvrdil, že si chcel vyrobiť CBD extrakt s názvom Fénixove slzy, ktorý používal pri ochorení pľúc.

Okrem obvinenia z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok čelil aj obvineniu z nedovoleného ozbrojovania, lebo pri prehliadke  jeho dome našli niekoľko starších zbraní.

Viac o téme: MarihuanaPrepustenieVäzbaMiloslav Weizer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu