Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slnko, príjemné teploty, ale aj dážď a hmly: PREDPOVEĎ Čaká nás posledný pekný víkend! Pozor na TENTO nebezpečný jav

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Už vyše týždňa tu máme príjemné jesenné počasie a milovníci babieho leta sa dočkali aj poriadneho oteplenia. Po dňoch, kedy pršalo, bolo chladno a počasie také, že ani psa by sme von nevyhnali, prišli dni, kedy teploty atakovali hranicu 20 stupňov Celzia. Aké bude počasie cez víkend?

Sobota

Noc zo piatka na sobotu bude polooblačná až oblačná, nadránom treba počítať aj s pribúdaním oblačnosti. Na väčšine územia treba počítať aj s tvorbou hmiel, ktoré sa budú držať až do predpoludnia, ale aj dažďom či mrholením. Najnižšia nočná teplota dosiahne 11 až 6. v údoliach do 4 stupňov Celzia.

Cez deň bude rovnako, ako v noci zamračené, na západe s mrholením a slabým dažďom. Najvyššia denná teplota vystúpi na 13 až 18 stupňov Celzia, na Dolnom Zemplíne aj teplejšie. Na horách vystúpia teploty do 6 stupňov Celzia. Fúkať bude slabý vietor s rýchlosťou do 25 kilometrov za hodinu, v nárazoch do 45 kilometrov za hodinu. Na horách treba počítať s prudkým vetrom.

Slnko, príjemné teploty, ale
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: predpovede.sk)

Nedeľa

V nedeľu bude krajšie, ako v sobotu – cez deň bude prevažne polojasno, no dopoludnia sa treba pripraviť na hmlu a nízku oblačnosť. V noci sa môžu vyskytnúť aj slabé zrážky. Naďalej však bude príjemne teplo. Najnižšia nočná teplota dosiahne 12 až 7, v údoliach do 5 stupňov Celzia. Najvyššia denná teplota vystúpi na 16 až 21. na juhozápade do 23 stupňov Celzia. Fúkať bude vietor s rýchlosťou do 25 kilometrov za hodinu.

Slnko, príjemné teploty, ale
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: predpovede.sk)

Pondelok

Prvý deň nového týždňa bude jasný až polojasný, dopoludnia s hmlou a zamračenou oblohou. Naďalej bude teplo. Najnižšia nočná teplota dosiahne 12 až 7, v údoliach lokálne okolo 5 stupňov Celzia. Najvyššia denná teplota vystúpi na 18 až 23 stupňov Celzia, pri nízkej oblačnosti chladnejšie. Fúkať bude slabý vietor s rýchlosťou do 25 kilometrov za hodinu.

Slnko, príjemné teploty, ale
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: predpovede.sk)

 

Viac o téme: Babie letoJesenné počasieVíkendová predpoveď počasia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu