Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO len pre silné žalúdky: Beštia v ľudskej koži utýrala psov! Muž telá stiahol z kože a rozporcoval

Muž utýral minimálne piatich psov Zobraziť galériu (2)
Muž utýral minimálne piatich psov (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

CHMINIANSKE JAKUBOVANY - Nechutný prípad týrania psov sa stal v okrese Prečov v osade Chminianske Jakubovany. 40-ročný muž vo svojom príbytku utýral minimálne päť psov, ktoré neskôr stiahol z kože a rozporcoval.

Enviropolicajti oddelenia Prešov odboru odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality NCODK P PZ boli vyslaní na základe hlásenia operačného dôstojníka do obce Chminianske Jakubovany v okrese Prešov.

"Na mieste sa už nachádzala hliadka Obvodného oddelenia Chminianska Nová Ves, ktorá obmedzila na osobnej slobode podozrivého 40-ročného muža. Podľa informácií policajtov mal V. H. v prístrešku nachádzajúcom sa v osade utýrať minimálne piatich psov. Psov presne nezistenej rasy, pohlavia a veku mal tupou kovovou časťou sekery udrieť po hlave, v dôsledku čoho došlo k ich usmrteniu," informovala polícia. 

Muž utýral minimálne piatich psov
Zobraziť galériu (2)
Muž utýral minimálne piatich psov  (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Muž svoj otrasný čin zavŕšil tým, že od takto usmrtených zvierat mal kuchynským nožom oddeliť hlavu a kožu, a telá zvierat rozporcovať. "Vyšetrovateľ enviropolície muža obvinil z trestného činu týranie zvierat a navrhol jeho väzobné stíhanie. Po dokázaní viny mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov," dodala polícia. 

archívne video

Dnešná dávka roztomilosti: Z týchto krásnych šteniatok vyrastú policajné psy (Zdroj: Polícia ČR)

Viac o téme: PsyOsadaBeštiaPolícia Týranie psov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu