Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

TRAGICKÁ udalosť v centre Bratislavy: Z Mosta SNP skočil muž! Nejde o prvý prípad, zázrak so šťastným koncom sa nekoná

(Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Štvrtkové ráno nezačalo šťastne. V centre Bratislavy totiž boli policajti a záchranné zložky privolané k telu mŕtveho muža. Ten mal podľa informácií vyliezť na Most SNP a následne z výšky skočiť. To sa mu nakoniec stalo osudným. Nejde však o prvý prípad, kedy sa človek rozhodol ukončiť život skokom z mostu. Pred pár rokmi sa stal podobný prípad, akoby zázrakom so šťastným koncom.

Celé sa to stalo vo štvrtok krátko po 8. hodine ráno, kedy boli policajti so záchrannými zložkami vyslaní do centra Bratislavy. Tam sa podľa oznámenia mala nachádzať neznáma osoba, ktorá svoje auto odparkovala pri Moste SNP, vyliezť na zábradlie a následne z mosta skočiť. „Po príchode na miesto bol na betónovej ploche pod mostom nájdený 40-ročný muž, ktoré sa aj napriek snahe privolaných záchranárov, nepodarilo oživiť. Okolnosťami tejto udalosti sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ Bratislava V,“ informovali bratislavskí policajti na sociálnej sieti.

 

TRAGICKÁ UDALOSŤ NA MOSTE SNP ➡️ Dnes 12.05.2022 krátko po 08.00 hod boli policajti spolu so záchrannými zložkami...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, May 12, 2022

Nejde však o prvý prípad, kedy sa niekto rozhodol ukončiť svoj život skokom z Mosta SNP. Takmer presne pred tromi rokmi totiž Slovenskom otriasol prípad 17-ročného dievčaťa, ktoré údajne samo skočilo z vyhliadky Mosta SNP známej ako UFO. Dievčina ako zázrakom pád z niekoľkých desiatok metrov prežila, náraz na zem jej zjemnilo zaparkované auto. V kritickom stave ju následne záchranári previezli do Národného ústavu detských chorôb na Kramároch, kde sa po pár dňoch prebrala z umelého spánku. Vyhliadka sa týči do výšky takmer 100 metrov. Prežitie pádu z takejto výšky považujú lekári za zázrak.

 

Viac o téme: Polícia JohannaUFOMost SNPBratislavská políciaSkok z Mosta SNP
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu