Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kríza odpílila ďalšiu spoločnosť s energiami: Po Slovakia Energy padol aj ďalší prevádzkovateľ, výzva zákazníkom!

Na Slovensku končí s dodávkou plynu ďalší poskytovateľ. Zobraziť galériu (3)
Na Slovensku končí s dodávkou plynu ďalší poskytovateľ. (Zdroj: Gettyimages.com, twinlogy.com)

BRATISLAVA - Po Slovakia Energy je tu ďalší problém, a to rovno s ďalším dodávateľom. Je jasné, že energetická kríza ničí viaceré spoločnosti po celej Európe a Slovensko nie je výnimkou. Koniec u nás ohlásil ďalší dodávateľ zemného plynu a elektriny - Twinlogy. Svoj náhly zámer oznámil na webovej stránke s tým, že zákazníci by sa v týchto dňoch mali obzerať po konkurenčných spoločnostiach, aby s nimi včas uzavreli zmluvy.

Otvorené priznanie zákazníkom: Nezvládli sme krízu

Twinlogy ohľadom svojho konca pritom nerobí žiadne okolky a na webe rovno priznáva dôvod konca a priznáva porážku v dôsledku krízy. Stratili už možnosť distribúcie plynu a o elektrinu vraj ešte len prídu. "Oznamujeme Vám, že napriek enormnej snahe sme v TWINLOGY s.r.o. nezvládli krízu na energetickom trhu. V piatok 21.1.2022 sme stratili spôsobilosť na dodávku zemného plynu a pravdepodobne stratíme v priebehu budúceho týždňa i spôsobilosť na dodávku elektrickej energie," píše sa na webe Twinlogy.

Kríza odpílila ďalšiu spoločnosť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: twinlogy.com)

Nejasný postup

Mnohí majú pritom len v "nedávnej pamäti" koniec a krach Slovakia Energy (dcérska spoločnosť českej Bohemia Energy, pozn. red.), kde zostávajúci klienti prešli v rámci inštitútu dodávateľa poslednej inštancie k Slovenskému plynárenskému priemyslu, Západoslovenská energetika, Stredoslovenská energetika a Východoslovenská energetika. Týmto štýlom sa dostali k rovnakým tarifám. Za elektrinu a plyn by nemali teda platiť o nič viac.

Kríza odpílila ďalšiu spoločnosť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Uzatvorte si novú zmluvu čo najskôr, apeluje spoločnosť

Twinlogy zákazníkov zároveň uisťuje, že dodávky energií bude pre nich po dobu najviac nasledujúcich troch mesiacov po ukončení ich činnosti na energetickom trhu zaisťovať dodávateľ poslednej inštancie (DPI). "Prosíme a apelujeme – uzatvorte si novú zmluvu o dodávke s DPI, alebo iným dodávateľom čo najskôr. Vyhnete sa tak zvýšeným cenám počas trvania DPI," dodáva Twinlogy. "Vzniknutá situácia nás nesmierne mrzí a touto cestou sa Vám chceme poďakovať za dôveru, ktorú ste nám počas všetkých tých rokov prejavili," uzavreli.

Viac o téme: KoniecEnergieKrízaTwinlogy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu