Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mama, manažérka a bežkyňa! Vychytávka pre silné ženy, ktorá vám zmení život: Budete počuť len to, čo chcete

Advertoriál Zobraziť galériu (6)

BRATISLAVA - Pandémia koronavírusu, podľa doterajších publikovaných prieskumov zmenila naše správanie pri nakupovaní. A to predovšetkým pred Vianocami. Slováci sa začali správať racionálnejšie a už nenakupujú každú hlúposť, ktorá na nich vyskočí z internetu. Nakupujú praktické darčeky, ktoré využijú aj cez rok.

Práca z domu, porady online, karanténa detí a dištančné vzdelávanie, či pobyt v prírode v rámci okresu. To všetko sú nariadenia, ktorým musia Slováci posledné dni čeliť a hlavne ich dodržiavať. Renomovaná spoločnosť Samsung podáva pomocnú ruku pri všetkých týchto činnostiach. Je jedno, či ide o mladých, starších, deti, mužov alebo ženy.

Online porady a dištančné vzdelávanie...

Mama, manažérka a bežkyňa!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Samsung)

S bezdrôtovými slúchadlami Galaxy Buds2 je život počas lockdownu alebo karantény jednoduchší a znesiteľnejší. Ak je vaše dieťa pripojené na online vyučovaní a vy potrebujete komunikovať so šéfom a sústrediť sa na prácu, nemusíte popritom počúvať učivo o vybraných slovách. Ľahké bezdrôtové slúchadlá v štyroch farebných variáciách, z ktorých nebolia uši majú v sebe zabudovanú podporu inteligentného potlačenia okolitého hluku. Počas hovorov je zreteľne počuť druhú stranu, ale aj vás vďaka trom mikrofónom s jednotkou snímania hlasu. Rovnako sú slúchadlá vhodné aj pre deti a študentov počas učenia, aby vnímali a zreteľne počuli dištančné prednášky.

Športujme, aby sme si zachovali zdravý rozum.

Mama, manažérka a bežkyňa!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Samsung)

Fitness centrá sú opäť zatvorené. Mnohých Slovákov prinútila pandémia koronavírusu športovať na čerstvom vzduchu. Šport a hýbanie nie je len receptom na postavu snov, ale aj na to, aby sme sa nezbláznili. Pri športovaní bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds2 sú najlepším spoločníkom, ak radi chodíte športovať sami. Milovníkov hudby určite poteší možnosť výberu šiestich rôznych ekvalizérov, s ktorými sa dá ľahko nájsť perfektne vyladený zvuk. Obrovskou výhodou je aj ich výdrž. Bez nabitia vydržia až 5 hodín a plne nabité puzdro sa postará o ďalších 15 hodín. Už teda neplatí, že by ste sa bez nabíjačky nepohli ani na krok. Expresným nabitím cez puzdro si viete za pár minút získať niekoľko desiatok minút počúvania navyše.

Mama, manažérka a bežkyňa!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Samsung)

Bezdrôtové slúchadlá od spoločnosti Samsung sú zákazníkmi hodnotené ako jedny z najlepších. Pozitívne zákazníci hodnotia nielen technické parametre, jednoduchý návod na používanie, ale aj jemný zvuk slúchadiel, keď zabudnete, kde ste ich v rýchlosti odložili.

Pre všetky svoje prednosti sú bezdrôtové slúchadlá vhodným darčekom nielen na Vianoce.

Viac o ideálnom darčeku pre vašich blízkych.

Mama, manažérka a bežkyňa!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Samsung)

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou Samsung.

 

Viac o téme: DarčekSlúchadláVianoceSamsung Galaxy Buds2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu